01

Kakvog je sastava?

02

Koje su prednosti?

03

Kako da započnem?

04

Zadovoljan pas!

Sastav sirove hrane za pse

Naše iskustvo i saznanja, zajedno sa stručnjacima, doveli su nas do načina prehrane koji preporučujemo i nudimo, s vlastitim GOOD4DOGS proizvodima, koji sadrže kombinaciju mesa, povrća, voća i lososovog ulja.

U divljini su se divlji psi hranili uglavnom ulovljenom divljači svih vrsta i veličina. Za njih je to prava gozba s cijelim trupom životinje, uključujući želudac, pa čak i kosti. Time psi dobivaju sve vitamine, minerale, aminokiseline i enzime u nepromijenjenom (neprerađenom) obliku.

Prehrana pasa u prošlosti

Zbog ovakvog načina prehrane pas je razvio zube s oštrim prednjim očnjacima kako bi mogao lakše uloviti plijen, te jake kutnjake, kojima je učinkovito razdrobio kosti i hrskavicu. Pseće čeljusti nemaju sposobnost dugotrajnog žvakanja, jer se čeljust može kretati samo u smjeru gore, dolje. Želudac je jednostavan, vrećast i relativno velik. Crijeva su 6-8 puta dulja od duljine tijela. Probava je brza i hrana ostaje u želucu svega nekoliko sati.

Sastav hrane GOOD4DOGS

Naše iskustvo i saznanja, u suradnji s Veterinarskim fakultetom u Ljubljani, doveli su nas do prehrane koju preporučujemo i nudimo, s vlastitim GOOD4DOGS proizvodima, koji uključuju:

  • 80% mesa (mišići, iznutrice, hrskavica, masnoća, …)
  • 15% povrča(mrkva, peršin, zelje)
  • 5 % voća(jabuka)
  • lososovo ulje.

Velik broj pozitivnih iskustava i zadovoljnih vlasnika pasa nakupio se tijekom vremena kada se radi o sirovoj hrani te njom, naravno, hranimo i svoje pse. To je također garancija i razlog zašto biste ju trebali i sami isprobati.

Najprodavaniji proizvodi.

Potpun obrok sirove hrane za pse s govedinom. 100 % prirodan, bez aditiva i konzervansa. Naš najprodavaniji proizvod!

GOOD4DOGS sirova hrana za pse cjelovit je obrok za Vašeg psa. Svi su okusi 100 % prirodni. Bez konzervansa, umjetnih aroma i bojila.

100 % prirodna mljevena govedina, smrznuta u kockama za praktičnije doziranje i pripremu sirovih jela za pse.Sam proizvod nije potpuni obrok za psa.

Goveđe tripice, brzo smrznute, sadrže probiotike koji pomažu u održavanju optimalne crijevne flore psa. Bez konzervansa, umjetnih aroma i bojila.

-20%

Goveđi dušnik odličan je međuobrok za Vašeg psa i alternativa sirovim kostima. Sadrži prirodni glukozamin, kondroitin i bogat je omega 3 mastima.

Potpuni obrok od sirove hrane za pse s ovčetinom. 100 % prirodan, bez aditiva i konzervansa.

100 % prirodna smrznuta govedina u komadima, za pripremu hrane za pse.Sam proizvod nije potpuni obrok za psa.