Mala obiteljska tvrtka

Good4Dogs

Good4dogs je mala obiteljska tvrtka. Oduvijek smo bili veliki ljubitelji pasa i oni su zajedno sa nama praktički cijeli život.

Priprema sirove hrane za našeg SALa

Trenutno nam društvo čini crni labrador SAL. Ime Sal odabrano je iz starog islandskog jezika i znači »duša«. I stvarno je tako. Labradori svojom nevjerojatnom ljubavlju i dobrotom prema svima, a posebno prema svojim vlasnicima, istinski obogaćuju i oduševljavaju naše živote.

K nama je došao još kao štene od uzgajivača koji je sve svoje pse hranio »kvalitetnim« briketima višeg cjenovnog ranga. Unatoč obećanoj kvaliteti i visokoj cijeni, nismo dugo oklijevali s promjenom i počeli smo ga hraniti sirovom hranom. Meso, kosti i ostalo uglavnom smo kupovali u lokalnoj mesnici. Međutim, to je značilo dodatni rad, malo domišljatosti i vremena.

Zašto smo počeli proizvoditi sirovu hranu?
priprema hrane za druge vlasnike pasa

Začetak brenda Good4Dogs

Naime, prije nekoliko godina pripremajući hranu za pse, došli smo do ideje i pomislili: Zašto ne bismo pokušali pripremiti svu tu sirovu hranu u većim količinama i da je u konačnoj fazi ponudimo svim ostalim vlasnicima pasa, koji su već započeli ili bi željeli hraniti svoje pse na zdrav način.

Neki za ovu metodu nemaju lokalne mesnice u kojima bi mogli kupiti odgovarajuće meso i druge sastojke koji bi također bili pristupačni, drugi nemaju vremena za pripremu takve hrane.

Nakon nekoliko dana razmišljanja i pregledavanja interneta, ustanovio sam da na tržištu nema adekvatne ponude gotove sirove hrane. Ta me je činjenica dodatno uvjerila u to da je odluka bila ispravna i tako je nastala naša izvrsna sirova hrana za pse GOOD4DOGS.

Najprodavaniji proizvodi.

6,28

Potpun obrok sirove hrane za pse s govedinom. 100 % prirodan, bez aditiva i konzervansa. Naš najprodavaniji proizvod!

6,64

GOOD4DOGS sirova hrana za pse cjelovit je obrok za Vašeg psa. Svi su okusi 100 % prirodni. Bez konzervansa, umjetnih aroma i bojila.

7,33

100 % prirodna mljevena govedina, smrznuta u kockama za praktičnije doziranje i pripremu sirovih jela za pse.Sam proizvod nije potpuni obrok za psa.

4,68

Goveđe tripice, brzo smrznute, sadrže probiotike koji pomažu u održavanju optimalne crijevne flore psa. Bez konzervansa, umjetnih aroma i bojila.

-20%
3,04

Goveđi dušnik odličan je međuobrok za Vašeg psa i alternativa sirovim kostima. Sadrži prirodni glukozamin, kondroitin i bogat je omega 3 mastima.

6,45

Potpuni obrok od sirove hrane za pse s ovčetinom. 100 % prirodan, bez aditiva i konzervansa.

7,22

100 % prirodna smrznuta govedina u komadima, za pripremu hrane za pse.Sam proizvod nije potpuni obrok za psa.